tirsdag 17. mars 2009

Skuletid. :)

Da va ej våken og på skule.
Alle drive å prata om et slags tordenvær som skal ha herja inatt, som ej soklart sov mej tungt gjennom. Som e litt trist, fordi ej lika veldig godt lyn og torden.

Akkurat no sitte ej og e litt stressa over websida ej skal lage og høre på Morgenkåseriet. Venninda mi sitte vedsida av mej og kviskra masse rare ting. Ho e litt rar.

Når ej først e her kan ej benytte kjangsen til å forklare ka Turakas betyr. Det er et kortspel tilsvarande til den norske Idiot - trur ej, ej ekje heilt sikker.
Noke ej he oppdaga etter pendling fram og tilbake mellom Norge og Estland e at alle kortspel e litt ulike på forskjellige detalja. Her i Norge e det ofte 2 som e et bra kort, menst i Estland e det 8 som he fordela. Spela i sej sjøl kan også ha namn som he ingenting med kvarandre å gjer, som spelet Champagne på norsk som heite Eple på estisk. Og Stress, slik det heite på estisk og Hurtigtogekspressen(?) som det heite på norsk. Og byr du mej på en runde; takkar ej ja.

Heilt i starten av skuleåret hadde vi en kortstokk som berre låg på klasserommet som alle va veldig flinke til å ikkje rote vekk, men som no ser ut til å ha forsvunnet.

No sitte alle og kopa sej og ej merka at innlegga mine e veldig sakelige og litt sinte :D:D

BLIR DU FET?
jeps det blei den




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar